ʻO ka Protein Electrophoresis nā pilikia maʻamau

ʻO nā pilikia o ka pūnaʻi electrophoresis protein e pili ana i nā pilikia a i ʻole nā ​​hewa e kū mai ana i ka wā o ke kaʻina o ka hoʻokaʻawale ʻana i nā protein e pili ana i kā lākou uku uila me ka hoʻohana ʻana i ka electrophoresis.Hiki i kēia mau pilikia ke komo i ke ʻano o nā kaula i manaʻo ʻole ʻia a i ʻole nā ​​​​mea like ʻole, ka hoʻonā maikaʻi ʻole, ka hamo, a i ʻole ka distortion o nā kaula protein, a me nā mea ʻē aʻe.Hōʻuluʻulu mākou i nā pilikia maʻamau no kā mākou mea kūʻai aku e ʻike i nā kumu a loaʻa nā hopena kūpono a hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hoʻokaʻawale ʻana i ka protein.

minoakahui– ʻo ka ʻōnaeʻe o ka pūnaʻi e piʻi i luna ma nā ʻaoʻao ʻelua o ka gel

1

Ke kumu
1. ʻOi aku ka wela o ke kikowaena o ka gel ma mua o kēlā me kēia ʻaoʻao
2. ʻOi aku ka nui o nā kūlana mana

Hoʻoholo
① ʻAʻole i hui maikaʻi ʻia ka mea hoʻopaʻa a i ʻole ka hoʻopaʻa ʻana i loko o ke keʻena luna.Remake buffer, e hōʻoia i ka hui ʻana, ʻoi aku ka nui o ka hoʻoheheʻe ʻana i ka waihona 5x a i ʻole 10x.
② E ho'ēmi i ka hoʻonohonoho mana mai 200 V a i 150 V a i ʻole e hoʻopiha i ke keʻena haʻahaʻa i loko o 1 knm o luna o ka pā pōkole.

ʻO ke kāʻei pololei o ka protein

2

Ke kumu
1. Laʻana overloaded
2. Laʻana i ka ua

Hoʻoholo
① E hoʻoheheʻe i ka laʻana, e hoʻokaʻawale i ka protein nui i loko o ka laʻana, a i ʻole e hoʻemi i ka volta ma kahi o 25% e hōʻemi i ka streaking.
② ʻO ka laʻana Centrifuge ma mua o ka hoʻohui ʻia ʻana o ka mea hoʻohālikelike SDS, a i ʻole e hoʻemi i ka %T o ka gel
③ Pono e lawa ka lakio o SDS a me ka protein no ka uhi ʻana i kēlā me kēia molekele protein me SDS, maʻamau 1.4:1.Pono paha ia i nā SDS hou aʻe no kekahi mau laʻana protein membrane

Bama ke alopahola ana

3

Ke kumu
1. Hoʻopuehu ʻia nā pūnāwai ma mua o ka hoʻohuli ʻana i ke au
2. Ionic ikaika o ka hāpana haʻahaʻa ma mua o ko ka gel

Hoʻoholo
① E ho'ēmi i ka manawa ma waena o ka laʻana noiʻi a me ka hoʻomaka ʻana o ka mana
② E hoʻohana i ka pahu hoʻokahi i loko o ka laʻana e like me ka gel a i ʻole ka gel stacking

Hoʻokaʻawale ʻia nā pūnaʻi protein

4

Ke kumu
1. Ka polymerization maikaʻi ʻole a puni nā pūnāwai
2. Nā paʻakai ma ka laʻana
3. ʻAʻole kūlike gel interface

Hoʻoholo
① Degas stacking gel solution ma mua o ka hoʻolei ʻana;e hoʻonui i ka ammonium persulfate a me TEMED i ka 25%, no ka hoʻopaʻa ʻana i ka gel a i ʻole %T haʻahaʻa, e waiho like i ka APS a pāpālua i ka manaʻo TEMED.
② Wehe i nā paʻakai ma ka dialysis, desalting;
③ E ho'ēmi i ka helu polymerization.E uhi pono i nā gels.

Hana ʻo Beijing Liuyi Biotechnology Company Ltd i nā ʻano huahana electrophoresis e hiki ke kōkua i ka hoʻoponopono ʻana i nā pilikia a mākou e hālāwai ai i kā mākou hoʻokolohua electrophoresis.

ʻO Beijing Liuyi Biotechnology Company Ltd i hoʻokumu ʻia i ka makahiki 1970, i kapa mua ʻia ʻo Beijing Liuyi Instrument Factory, he mea hana i nā lako ʻenehana a me nā mea ʻepekema i hoʻokumu ʻia ma Beijing, Kina.Me ka ʻoi aku o 50 mau makahiki i ka hoʻolālā ʻana a me ka hana ʻana i nā huahana no ka electrophoresis a me ka noiʻi ʻepekema ola, lilo ia i alakaʻi alakaʻi i nā mea hana hale hana a me nā hoʻonā ma Kina. pahu electrophoresis/unit, ʻano pahu ʻeleʻele UV analyzer, Gel Document Tracking Imaging Analyzer, a me ka lako mana electrophoresis.Hoʻohana nui ʻia kēia mau huahana i nā keʻena noiʻi, nā kulanui, a me nā ʻoihana like ʻole, e like me nā lāʻau lapaʻau, biotechnology, a me ka nānā ʻana i ke kaiapuni.

1-1

Aianā ʻano like ʻolekū pololeinā pahu electrophoresis noprotein electrophoresisno ka nānā ʻana a me ka ʻike ʻana i nā ʻāpana protein e ka polyacrylamide gel electrophoresis,ano ke ana ana i ke kaumaha o na la'ana, ka ho'oma'ema'e 'ana i nā la'ana a me ka ho'omākaukau 'ana i nā la'ana.Hoʻokipa ʻia kēia mau huahana a paumakeke kūloko a ma waho.

tu-4

ʻO ka hāʻawi mana electrophoresis he mea nui ia oʻōnaehana electrophoresis, hāʻawi i kahi kumu paʻa a pololei o ke au uila e hoʻokele i ke kaʻina kaʻawale.Ithāʻawi maʻamau i ka volta mau a i ʻole ka manawa mau i ka ʻōnaehana electrophoresis, ma muli o ka protocol hoʻokolohua kikoʻī.Hāʻawi ia i ka mea hoʻohana e hoʻoponopono i ka volta a i ʻole nā ​​​​mea hoʻopuka o kēia manawa, a me nā ʻāpana ʻē aʻe e like me ka manawa a me ka mahana, e hoʻonui i nā kūlana kaʻawale no kahi hoʻokolohua.

tu-5

Fa i ʻole ka nānā ʻana i ka gel, hiki iā ʻoe ke koho i kahi ʻano UV Transilluminator WD-9403 i hana ʻia e Beijing Liuyi Biotechnology.A ʻO ka UV transilluminator kahi mea hana keʻena i hoʻohana ʻia e nānā a nānā i ka DNA, RNA, a me nā laʻana protein.Hoʻohana ia ma ka hoʻomālamalama ʻana i nā laʻana me ka kukui UV, kahi e hoʻomālamalama ai nā laʻana a ʻike ʻia.Nui nā hiʻohiʻona o UV transilluminatorhāʻawi ʻia iā ʻoe e mākou.ʻO WD-9403A kūikawā no ka nānā ʻana i ka electrophoresis protein, a hoʻohana ʻia ka WD-9403F no ka nānā ʻana i ka DNA a me ka electrophoresis protein.

Hiki i kēia mau huahana ke lawelawe mai ka hoʻolei ʻana i ka gel i ka nānā ʻana i ka gel e like me kāu koi hoʻokolohua.E ʻike iā mākou i kāu mau koi, ua hoʻokipa ʻia ʻo OEM, ODM a me nā mea hoʻolaha.We hoʻāʻo e hāʻawi iā ʻoe i kā mākou huahana a me nā lawelawe.

Inā loaʻa iā ʻoe kahi hoʻolālā kūʻai no kā mākou huahana, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou.Hiki iā ʻoe ke hoʻouna mai iā mākou i ka leka uila[palapala leka uila]a i ʻole[palapala leka uila], a i ʻole e kelepona iā mākou ma +86 15810650221 a i ʻole e hoʻohui iā Whatsapp +86 15810650221, a i ʻole Wechat: 15810650221.

 


Ka manawa hoʻouna: Mar-29-2023