Cellulose Acetate Membrane Electrophoresis

He aha ka Cellulose Acetate Membrane Electrophoresis?

ʻO ka Cellulose Acetate Membrane Electrophoresis kekahi ʻano ʻenehana electrophoresis e hoʻohana ana i ka membrane cellulose acetate i mea kākoʻo no nā hoʻokolohua.

ʻO ka Cellulose Acetate kahi ʻano acetate o cellulose i hoʻokaʻawale ʻia mai ka cellulose's hydroxyl.Ke hoʻoheheʻe ʻia i loko o ka hopena organik e like me ka acetone, hiki ke uhi ʻia i kahi kiʻiʻoniʻoni homogeneous a maikaʻi me nā micro-pores.ʻO ka mānoanoa kiʻiʻoniʻoni ma kahi o 0.1-0.15mm i kūpono no ka hoʻokolohua.

nā kiʻi

ʻO nā pono o ka membrane cellulose acetate

I ka hoʻohālikelike ʻana me ka pepa fliter, loaʻa iā ia nā pono penei:

1. ʻO ka hopena maikaʻi o ka hoʻokaʻawale.No nā laʻana protein, hoʻopili ka membrane cellulose acetate i ka liʻiliʻi o lākou, ma hope o ka waihoʻoluʻu, hiki ke hoʻokaʻawale loa i ka waihoʻoluʻu.Akaka loa nā kāʻei kala, no laila e paipai ana i ka pololei no ka hoʻoholo ʻana i ka nui.
2.Fast a mālama i ka manawa.ʻO ka cellulose acetate membrane ka liʻiliʻi o ka hydyophilic ma mua o ka pepa fliter, no laila ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka hana electro-osmosis ma mua o ka pepa fliter, a ke alakaʻi nui ʻia nei ka uila e nā laʻana e hiki ke pōkole i ka manawa kaʻawale a emi iho ka manawa electrophoresis.ʻO ka maʻamau, ʻo ka cellulose acetate membrane electrophoresis manawa ma kahi o 45-60minutes.ʻO ke kaʻina holoʻokoʻa o ka electrophoresis me ke kala a me ka decoloration he 90 mau minuke wale nō.
3.High sensitivity a emi iho laana e hoʻohana.Pono ia he 2 μL serum wale nō i ka electrophoresis protein serum.
4.Wide noi.ʻAʻole maʻalahi ka hoʻokaʻawale ʻana o kekahi o nā protein ma ka pepa electrophoresis, e like me Alpha-fetoprotein, bacteriolytic enzyme, insulin, a me ka histone etc. Akā ʻoi aku ka maikaʻi o ka hoʻohana ʻana i ka cellulose acetate membrane electrophoresis e hoʻokaʻawale iā lākou.
5.Easy e mālama a me ka helu.Ma hope o ke kala ʻana i ka cellulose acetate membrane electrophoresis samples, e hoʻoheheʻe i nā laʻana i loko o ka hopena hui ʻia o ka glacial acetic acid a me ka ethanol e hana i kahi pā maloʻo akaka e mālama ʻia no ka manawa lōʻihi.

No ka mea maʻalahi ka hana ʻana o ka cellulose acetate membrane electrophoresis, i kēia manawa ua hoʻohana nui ʻia i ka nānā ʻana a me ka hoʻāʻo ʻana i ka protein plasma, lipoprotein, glycoprotein, Alpha-fetoprotein, enzyme, polypeptide, nucleic acid a me nā biomacromolecule ʻē aʻe.

Hoʻomākaukau no ka Cellulose Acetate Membrane Electrophoresis

ʻO nā mea hana i hoʻohana ʻia me ka mana haʻahaʻa haʻahaʻa, kahi pahu electrophoresis horizontal.ʻO ka media kākoʻo he membrane cellulose acetate.

ʻO nā reagents:

1.pH8.6 barbitol buffer solution: Diethyl barbituric acid, Diethyl sodium pentobarbital;
2.Stain:Ponceau S, Trichloroacetic;
3.TBS / T a i ʻole PBS / T: 95% ethanol, glacial acetic acid;
4. Cleaning Solution: anhydrous ethanol, glacial acetic acid.

ʻO Beijing Liuyi Biotechnology Co., ltd he ʻōnaehana makua no ka cellulose acetate membrane electrophoresis.ʻO ke kumu hoʻohālike DYCP-38C he keʻena maʻalahi no ka pepa a me ka electrophoresis slide, a me ka cellulose acetate membrane electrophoresis.Hoʻoheheʻe ʻia ke kino nui, ʻaʻohe mea leakage.Hiki ke hāʻawi i ka mana mana no DYCP-38C ke kumu hoʻohālike mana DYY-2C, DYY-6C, DYY-6D, DYY-8C, DYY-10C a me DYY-12.ʻO ka maʻamau, makemake ka mea kūʻai aku e koho i ke kumu hoʻohālike DYY-6C ma ke ʻano he mana mana no DYCP-38C.

1

E like me ka huahana e pono ai no ka pahu electrophoresis DYCP-38C, hāʻawi pū ʻo Liuyi i ka membrane cellulose acetate.ʻEkolu ka nui o ka membrane, 7 * 9cm, 2 * 8cm a me 12 * 8cm, a hiki iā mākou ke hoʻolako i ka nui o ka cellulose acetate membrane e like me kāu mau koi.

1-2

Nā memo e pili ana i ka hoʻokolohua:

1. E hoʻouka i ka hāpana ma kaʻaoʻaoʻeleʻele: 1-2UL kūpono
2. ʻO ka electrophoresis o kēia manawa: ka ikaika o kēia manawa 0.4 ~ 0.6m A / cm
3.pH8.6 barbitol buffer solution: Ionic ikaika 0.06
4.Dyeing manawa: 5 minuke lawa
5.Preservation: e kau i ka palapala electrtophoresis maloʻo i ka hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe no 10-15 mau minuke, a laila e lawe i waho a hoʻopaʻa i ke aniani maʻemaʻe, ma hope o ka maloʻo ʻana, e lilo ia i palapala kiʻi ʻoniʻoni.

图片5

Liuyi brand i oi aku mamua o 50 makahiki mōʻaukala ma Kina a hiki i ka hui ke hoʻolako paʻa a me ka kiʻekiʻe-koʻikoʻi huahana a puni ka honua.

No ka ʻike hou aku e pili ana iā mākou, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou ma ka leka uila[palapala leka uila], [palapala leka uila].


Ka manawa kau: Apr-01-2022