ʻO nā mea nui e hoʻololi i ka loli i nā hopena electrophoresis

Ke hana nei i ka hoʻohālikelike hoʻohālikelike o nā hopena electrophoresis, hiki i kekahi mau kumu ke alakaʻi i nā ʻokoʻa o ka ʻikepili:

图片1

Hoʻomākaukau laʻana:Hiki ke hoʻololi i nā hopena electrophoresis i nā ʻano like ʻole o ka hoʻohālikelike ʻana, ka maʻemaʻe, a me ka degradation. Hiki i nā haumia a i ʻole DNA/RNA i hoʻohaʻahaʻa ʻia i loko o ka laʻana ke kumu i ka hamo a i ʻole nā ​​kaula kikoʻī ʻole.

ʻO ka hoʻopaʻa ʻana o ka gel a me ke ʻano:ʻO ka ʻike a me ke ʻano o ka gel (e laʻa, agarose a i ʻole polyacrylamide) pili i ka hoʻonā ʻana o ka hoʻokaʻawale ʻana o ka molekala. ʻOi aku ka maikaʻi o nā gel hoʻonaʻauao kiʻekiʻe no ka hoʻokaʻawale ʻana i nā molekole liʻiliʻi, aʻo nā gel hoʻohaʻahaʻa haʻahaʻa e kūpono i nā molekala nui.

Nā Kūlana Electrophoresis:ʻO ka ikaika o ke kahua uila (voltage), ka manawa electrophoresis, a me ke ʻano a me ka pH o ka paʻa holo e hiki ke hoʻopili i nā hopena. Hiki i ka volta kiʻekiʻe ke hoʻoulu i ka band tailing a i ʻole ka hoʻonā hoʻemi ʻana, a hiki i ka manawa electrophoresis lōʻihi ke alakaʻi i ka hoʻopuehu ʻana i ka band.

Ka maikaʻi a me ka hoʻomākaukau ʻana o ka Buffer:Hiki ke alakaʻi i nā hoʻololi i ka pH a me ka ikaika ionic, e pili ana i ka neʻe ʻana o ka molekala a me ka hoʻonā.

Laʻana hoʻouka ʻana a me ka ʻenehana:Hiki ke hoʻopili i ka māmā a me ka ikaika o ka hoʻouka ʻana i nā mea hoʻohālike. Hiki i ka hoʻouka like ʻole ke alakaʻi i ka laha ʻana a i ʻole nā ​​ala kekee.

Nā Lako Electrophoresis a me nā Kūlana Kaiapuni: Hiki i nā mea hana electrophoresis like ʻole (e like me nā pahu gel a me nā lako mana) a me nā kūlana kaiapuni (e like me ka mahana a me ka haʻahaʻa) hiki ke hoʻopilikia i ka paʻa a me ka hana hou ʻana o nā hopena electrophoresis.

Nā ʻano hoʻopaʻa a me ka ʻike ʻana:ʻO ke koho ʻana o ka stain (e laʻa, ethidium bromide, SYBR Green) a me ka manawa hoʻopaʻapaʻa hiki ke hoʻopili i ka moʻokalaleo a me ka nānā ʻana o nā kaula.

Ka maikaʻi o ka Electrophoresis Gel:Hiki i nā pōpō i loko o nā gel i hana ʻia i ka home, ka maikaʻi ʻole o ka gel, a i ʻole nā ​​gel i hoʻohaʻahaʻa ʻia e hiki ke hoʻokuʻu a neʻe paha i nā kaula.

Kapili a me ka nui o DNA/RNA:ʻO ka DNA a i ʻole RNA i loko o ka laʻana he linear, circular, a supercoiled, a i ʻole ka nui o nā ʻāpana, e hoʻopilikia i ko lākou neʻe ʻana i ka gel.

Laʻana Hoʻohana Moʻolelo:ʻO nā mea e like me ka helu o nā pōʻai manuahi, ka mahana o ka mālama ʻana, a me ka lōʻihi e hiki ke hoʻopili i ka pono o ka laʻana, a laila e hoʻopili ai i nā hopena electrophoresis.

2

ʻO Liuyi Biotechnology technician e hana ana i ka hoʻokolohua electrophoresis ma lab

Welinae hoʻokaʻaʻike mai iā mākou e kūkākūkā i nā kumu e hiki ke hoʻololi i ka ʻikepili electrophoresis. Ma ka hoʻomaopopo ʻana i kēia mau kumu, hiki iā mākou ke hōʻemi i ka ʻokoʻa o ka ʻikepili, hoʻonui i ka reproducibility o nā hoʻokolohua a me ka pololei o nā hopena..

1

ʻO Beijing Liuyi Biotechnology Co. Ltd (Liuyi Biotechnology) he loea i ka hana ʻana i nā mea hana electrophoresis no nā makahiki he 50 me kā mākou hui loea loea a me ke kikowaena R&D. Loaʻa iā mākou ka laina hana hilinaʻi a piha mai ka hoʻolālā ʻana i ka nānā ʻana, a me ka hale kūʻai, a me ke kākoʻo kūʻai aku. ʻO kā mākou huahana nui ʻo Electrophoresis Cell (tank / chamber), Electrophoresis Power Supply, Blue LED Transilluminator, UV Transilluminator, Gel Image & Analysis System etc. Hoʻolako pū mākou i nā mea hana lab e like me ka mea PCR, vortex mixer a me ka centrifuge no ka hale hana.

Inā loaʻa iā ʻoe kahi hoʻolālā kūʻai no kā mākou huahana, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou. Hiki iā ʻoe ke hoʻouna mai iā mākou i ka leka uila[palapala leka uila]a i ʻole[palapala leka uila], a i ʻole e kelepona iā mākou ma +86 15810650221 a i ʻole e hoʻohui iā Whatsapp +86 15810650221, a i ʻole Wechat: 15810650221.

E ʻoluʻolu e nānā i ka QR code e hoʻohui ma Whatsapp a i ʻole WeChat.

2


Ka manawa hoʻouna: Sep-12-2024